Temptech

Temptech STHLM ST2DX60DS rostfri

19 990 kr
I lager    Sponsrad länk för Elon

Vinkyl STHLM ST2DX60DS rostfri Temptech När det kommer till att kombinera utseende med praktisk funktionalitet, sätter vinkyl STHLM ST2DX60DS från Temptech en ny standard. Med sin eleganta design och sömlösa dörr i rostfritt stål blir denna vinkyl en naturlig höjdpunkt i ditt hem.  Snygg design
Vinkylen har en dörr i rostfritt stål helt utan skarvar eller kanter. Kombinerat med trähyllorna i obehandlad bok och den vita belysningen är den ett smycke i hemmet oavsett om den står i köket, vardagsrummet eller i vinkällaren. Plats för dina favoriter
Med plats för upp till 38 flaskor kan du förvara såväl vin som champagne. Med två temperaturzoner kan du vara säker på att din flaska har korrekt serverings- eller lagringstemperatur. Integrering i köket
Vinkylen har en avtagbar sockel vilket gör att den får plats bakom kökssockeln. Man kan därför sätta dit ett ventilationsgaller i kökssockeln och på det sättet få en helt integrerad look på vinkylen i köket. Då sockeln bara är 10 cm hög funkar detta i kök med både låg och hög sockel. Självklart kan man välja att behålla vinkylens egen sockel på och ha den fristående. Allt vad ditt vin behöver
Temptechs vinkylar följer de fem gyllene reglerna för vinlagring och har all teknik inbyggt som behövs för att ditt vin ska må så bra som möjligt.
• Rätt och konstant temperatur – två temperaturzoner gör att man kan ha vin i lämpliga temperaturer både för lagring och servering.
• Skydd mot lukt – Lukt kan tränga igenom korken och försämra vinets kvalitet. Lukt kan bland annat komma från trähyllorna i vinkylen. Temptech använder endast olackerade trähyllor som inte avger någon lukt i vinkylen. Dessutom är Temptechs vinkylar försedda med ett aktivt kolfilter som renar luften i vinkylen.
• UV-skydd – riktigt UV-glas tar bort så mycket som möjligt av dom skadliga UV-strålarna samtidigt som man behåller glasdörrens elegans.
• Rätt luftfuktighet – Ett system för återanvändning av fukten från kondensvattnet gör att vinkylen håller en jämn luftfuktighet på mellan 50-70 %.
• Låga vibrationer – vibrationer kan över tid skada vinet. Utöver att använda en speciell vinkylskompressor med låga vibrationer använder Temptechs vinkylar sig av ett specialmaterial som ser till att vibrationer från kompressorn inte fortplantar sig vidare i skåpet.

Temptech STHLM ST2DX60DS rostfri finns i kategorin Vinkylar. Temptech är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…

Kategori: Vinkylar