Smeg

Smeg integrerad diskmaskin ST4533IN (svart)

10 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Elon

Disken blir skinande ren tack vare integrerade Smeg diskmaskin ST4533IN med kapacitet för 10 kuvert och 8 praktiska program. Apparaten sparar tid och energi och lämnar alltid din disk obefläckade genom att använda ett effektivt automatiskt torkningssystem, och FlexiFit-gångjärnet garanterar ett smidigt utseende på apparaten.

Kapacitet
Denna Smeg diskmaskin har tillräckligt med utrymme för 10 kuvert. All disk efter en middag med vänner eller familj kan lätt rymmas i den här apparaten för att diskas ordentligt.

Program
Med åtta praktiska program kommer ingen smuts att orsaka problem längre.

Auto open
För en snabb och effektiv torkningsprocess öppnas dörren automatiskt efter att tvättcykeln är klar så att ångan kommer ut snabbare.

Försenad start
Försena början på diskningen så att den passar ditt dagliga schema. Med fördröjd startfunktion kan du ställa in din diskmaskin så att den startar tvättcykeln senare, så att du får rena diskar när du kommer tillbaka från skolan, jobbet eller livsmedelsbutiken.

FlexiFit skjutdörr
Flexifit gångjärnssystem garanterar ett smidigt utseende och en flexibel skjutning av dörren.

Säkerhet
Denna diskmaskin är utrustad med en Total Aqua Stop-teknik för att skydda dig från vattenskador.

Smeg integrerad diskmaskin ST4533IN (svart) finns i kategorin Integrerade diskmaskiner. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…