PR Home

PR Home Cia 1420-471 Lin Classico vit

229 kr
I lager    Sponsrad länk för Elon

Lampskärm Cia vit 20 cm PR Home PR Home Cia är en lampskärm som kombinerar praktisk funktionalitet med ett enkelt och elegant utseende. Denna topprings-lampskärm är särskilt lämplig för användning på vägglampor eller golvlampor där skärmen är riktad nedåt, vilket bidrar till en riktad och samtidigt mjuk belysning. Den kan även kombineras med taklampa och lampfot.
Skärmens vita färg och materialval gör den till ett utmärkt val för dig som uppskattar hållbara designlösningar och en naturnära känsla i hemmet. Med en höjd på 190 mm och en gradvis ökning i bredd från 130 mm upptill till 200 mm nedtill, har Cia en attraktiv konform som både är modern och funktionell. Den enkla färgen och det naturliga materialet skapar en avslappnad stämning, medan den enkla monteringen säkerställer att du kan njuta av din nya belysning snabbt och smidigt. Den monteras enkelt på lampor med E27-sockel.

PR Home Cia 1420-471 Lin Classico vit finns i kategorin Lampskärmar. PR Home är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…

Kategori: PR Home