FOREO

FOREO - ESPADA™ 2 plus - Lila

2 595 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

ESPADA™ 2 plus använder FDA-godkänd medicinsk teknik för att stoppa envisa finnar och inflammationer. Med den exakta ljusledaren såväl som den dubbla kraften av blått LED-ljus och T-Sonic™-pulserna är det kliniskt bevisat att ESPADA™ 2 plus behandlar utslag snabbt och effektivt.

Det koncentrerade blåa LED-ljuset penetrerar under huden för att döda orsakande bakterier vid källan, förhindra framtida utbrott och reglera hudens naturliga oljeproduktion. Ljusledaren kanaliserar 415 nm blått LED-ljus direkt på varje punkt, för att effektivt bekämpa befintliga finnar och inflammationer. Samtidigt stimulerar T-Sonic™-pulseringar mikrocirkulationen, vilket underlättar hudförnyelse för att behandla befintliga ärr.

Gör så här:
1. Rengör ditt ansikte för att avlägsna smuts och sminkrester. ESPADA™ 2 plus är mest effektiv på ren hy. Applicera ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution innan för bästa resultat.
2. Tryck på mittknappen för att starta ESPADA™2 plus och placera ljusledaren på det område du vill behandla. Tryck sedan på mittknappen för att aktivera det blåa LED-ljuset och håll den mot huden i 30 sekunder tills timern stängs av. Det går att behandla samma område upp till 4 gånger under en behandling.

FOREO - ESPADA™ 2 plus - Lila finns i kategorin Skönhet > Hudvård > Ansiktsvård > Rengöringsborstar. FOREO är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…