Briogeo

Briogeo - Destined For Density™ MegaStrength+ Caffeine + Biotin Peptide Density Serum 45 ml

629 kr
I lager    Sponsrad länk för Ellos

Destined for Density™ MegaStrength + Caffeine + Biotin Peptide Density Serum har en kraftfull men fjäderlätt formula som inkluderar 5% av vårt unika hårsäcksstödjande komplex som innehåller vetenskapliga ingredienser som kopparpeptider och zink som främjar ett hår som ser tjockare ut. Denna doftfria formula innehåller även koffein, grön kaffeolja och CoQ10 som främjar näringsrik mikrocirkulation till hårbottnen och hårrötterna för ett hår som ser fylligare och friskare ut. Detta effektiva serum använder mikroinkapslad teknik för snabb och viktlös absorption.

För vem: Personer som lider av håravfall och kämpar med att bibehålla hårets tjocklek.

Använd så här: Dela upp håret i sektioner och applicera 1–2droppar i hårbotten. Fokusera på problemområden såsom tinningar, hjässa och hårlinjen. Massera in i hårbottnen. Skölj inte ur. Använd dagligen på vått eller torrt hår för bästa resultat.

Briogeo - Destined For Density™ MegaStrength+ Caffeine + Biotin Peptide Density Serum 45 ml finns i kategorin Skönhet > Hår > Hårvård > Hårolja. Briogeo är ett av våra märken som säljs direkt av Ellos.

Läs mer…