Apple

Apple Pencil Pro

2 490 kr
I lager    Sponsrad länk för Elon

Apple Pencil Pro Apple Pencil Pro ger dig fler magiska verktyg för att förverkliga dina idéer. Nya avancerade funktioner gör det ännu mer intuitivt att markera och kommentera, anteckna och skapa. Kläm. Tack vare en ny sensor känner Apple Pencil av när du klämmer den och lyfter fram en ny palett där du snabbt kan ändra verktyg, tjocklek och färg.
Vrid. Tack vare ett nytt gyroskop kan du rotera Apple Pencil och få exakt kontroll när du ritar med de formade penn- och penselverktygen.
Haptisk feedback. Med en specialbyggd haptikmotor får du feedback direkt som du kan känna. När du klämmer eller dubbeltrycker får du en lätt puls som respons.
Hovra med Apple Pencil.¹ Du ser precis var pennan hamnar innan du sätter ner den på skärmen. Det gör att du kan skriva, skissa och illustrera med ännu större precision.
Dubbeltryck. Med ett dubbeltryck på Apple Pencil växlar du snabbt mellan verktyg som penna och suddgummi. Och om du tappar bort den när du är på språng eller hemma är det enkelt att leta rätt på den i appen Hitta. Apple Pencil Pro fäster, parkopplas och laddas magnetiskt på sidan av iPad.

Apple Pencil Pro finns i kategorin Övriga mobiltillbehör. Apple är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…