Apple

Apple Airpods (3rd Gen) med MagSafe trådlöst laddningsetui

2 290 kr
I lager    Sponsrad länk för Elon

Apple Airpods (3rd Gen) med MagSafe trådlöst laddningsetui Apple AirPods (3:e Generation) tar trådlösa hörlurar till en helt ny nivå med avancerad teknik och användarvänlig design. De erbjuder en exceptionell ljudkvalitet och är perfekta för en dynamisk livsstil. Förlora dig i ett fantastiskt ljud.
Det här är helt nya AirPods. Med rumsligt ljud som gör att ljudet placeras runt omkring dig, adaptiv EQ som kalibrerar musiken efter öronens form och längre batteritid. De tål svett och vatten och ger en ljudupplevelse som är helt magisk. Basen når nya höjder.
Ett Apple-designat dynamiskt element som drivs med en egen­utvecklad förstärkare gör att musiken spelas med otroligt detaljerad ljudkvalitet. Så att du kan uppleva varje ton – från djup och fyllig bas till ren och klar diskant. Få tyst på vinden.
I varje öronsnäcka finns en mikrofoninsats som täcks av ett akustiskt nät för att minimera vindljud när du pratar i telefon. Ett tryck. Full kontroll.
Trycksensorn ger dig ännu mer kontroll över din under­hållning. Du kan trycka för att spela, pausa och hoppa över låtar. Och besvara eller avsluta samtal. Ett laddat etui.
Ladda MagSafe-laddningsetuiet smidigt och trådlöst på en MagSafe-laddare. När etuiet är fulladdat ger det upp till 30 timmars sammanlagd lyssning. Om du laddar dina AirPods i etuiet i bara fem minuter får du cirka en timmes lyssningstid. Ansluter på ett kick.
Håll dina AirPods nära din iPhone eller iPad och tryck på Anslut för att parkoppla dem med alla enheter på ditt iCloud-konto. Du kan ta ett samtal på din iPhone medan du spelar musik på din Mac – utan att behöva växla mellan enheterna.

Apple Airpods (3rd Gen) med MagSafe trådlöst laddningsetui finns i kategorin In-ear Hörlurar. Apple är ett av våra märken som säljs direkt av Elon.

Läs mer…

Kategori: In-ear Hörlurar